Manavgat'ta Yangın / Manavgat'ta yangın; 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı : Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Manavgat'ta Yangın / Manavgat'ta yangın; 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı : Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Manavgatta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgat'ta Yangın Helikopteri Deneme Uçuşlarına Başladı ...
Manavgat'ta Yangın Helikopteri Deneme Uçuşlarına Başladı ... from foto.haberler.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle.

Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgatta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın.

Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Manavgat'ta kaymakamlık konutu önünde yangın - Haberler
Manavgat'ta kaymakamlık konutu önünde yangın - Haberler from foto.haberler.com
Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

+ antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Manavgat'ta büyük yangın! Türkiye ayağa kalktı.... Anadolu ...
Manavgat'ta büyük yangın! Türkiye ayağa kalktı.... Anadolu ... from www.anadolugazetesi.com
Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgatta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code